Ямбол се присъединява към MOVE Week

Заедно с клуб АЯЛИ ще се погрижим "Да раздвижим Ямбол" тази година! А ето и малко повече информация за тях, и за причините да се включат в MOVE Week:

ЙОГА КЛУБ АЯЛИ е сдружение с нестопанска цел, регистрирано в обществена полза и член на Българска федерация по йога.
Нашата основна цел и мисия е да помогнем на хората да подобрят и укрепят своето физическо, емоционално и психическо здраве и да се радват на здраве, щастие и дълголетие.


Нашите клиенти, членове, последователи и съмишленици получават от нас много повече от спортна тренировка и съвети – ние им даваме стил и философия на живот, която подпомага тяхното щастие и личностно израстване.
Чрез методите и практиките на ЙОГА ние съдействаме за подобряване на здравето, за успешно справяне със стреса, изграждане на положителна нагласа и креативност, отказване от вредни навици, утвърждаване на нравствени и духовни ценности, социална и обществена интеграция и отговорност.
Здравословният и природосъобразен начин на живот, повишената двигателна активност, положителния светоглед, радостта от живота, са нашите идеали и ценностите, които разпространяваме.
Дейността ни е насочена и обхваща широк кръг от населението – от деца в детските градини, до хората от третата възраст.
За нас е голямо удоволствие да работим за осъществяването на MOVE Week!
Искаме да помогнем чудесните идеи, заложени в програмата, да достигнат до възможно най-много хора и да ги вдъхновят за положителна промяна в живота им.
Успех на всички!
Любомира Мартинова, управител на СК АЯЛИ
и всички членове на СК АЯЛИ