Участието на WOW Sport в Европейската седмица на физическата активност и спорта

За трета поредна година ще раздвижим Пловдив с редица интересни събития, с които да предложим различни начини за движение. Move week дава възможност да бъдем активни не само в рамките на Седмицата, а да останем такива и за напред. WOW Sport отново няма да пропусне тази чудесна eвропейска инициатива и ще организира спортни мероприятия в полза на активните граждани.


Уроци по бягане: Тичането се налага все повече, като начин да бъдем активни. То е лесно достъпно, не са необходими уреди.  Не изисква много време, което е един от основните фактори пречещи на съвременния човек да се движи. Бягането е лесно на вид движение, но истината е, че изисква определени правила, които да се спазват, за да бъде резултатно и безопасно извършването му. Груди Грудев е с дългогодишен стаж в тренирането на младежи, които под негово ръководство достигат челните места на редица европейски и световни състезания. WOW Sport го покани да проведе два урока на Гребната база, състоящи се от лекционна част на трибуните, след което урока ще премине в практическо занятие.

Двата урока ще се проведат на 01.10 и 02.10. от 17:30 на трибуните на Гребна база.


Танци на пилон: Фитнесът на пилон тренира цялото тяло и представлява комбинация от необикновен танц и гимнастика. Това е един изящен и забавен начин да постигнете добра форма, по-добра стойка, да придобиете пластичност и красота на движенията. Тази интересна тренировка ще бъде проведена от Бояна Николова и Деси Георгиева. Те са невероятни в това, което правят и със сигурност ще спечелят активни почитатели на този нов вид фитнес.

Демонстрацията и откритата тренировка ще се проведе на 1 октомвври от 18:00 до 20:00 на Главната до Градска галерия.

ВАЖНО: Тези от вас, които решат да се пробват на пилона,  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са облечени с къси панталонки и да не са нанасяли козметични продукти за тяло!


Тренировка Тапаут на открито: Това е тренировъчна програма, която набира голяма популярност  последната година в Щатите и в Европа. Много популярни личности споделят, че поддържат перфектна форма именно чрез Тапаут. Програмата се състои от кардио и силови елементи, съчетани с предизвикателни удари с ритници, юмруци и лакти. Препоръчително е тренировките да се провеждат на открито, за да се съчетае с ползата от свежия въздух.  Инструктор на тази тренировка ще бъде Иван Минчев, който е председател на Българската федерация по Тапаут. 

Събитието ще се случи на 04.10.14 от 11:00 часа на игрище номер 5 на Гребна база.


Зумба клас: Този забавен фитнес танц се доказа през последните години, като изключително зареждаща, разтоварваща и функционална тренировъчна програма. Всичко,което е необходимо, за да тренирате Зумба фитнес е чифт удобни маратонки, много настроение и усмихнат треньор, който да ви поведе във вихъра на забавните танци. За тренировката по зумба, в рамките на Европейската седмица на физическата активност и спорта, ще се погрижи слънчевата Ави Паскалева, която е сертифициран инструктор по зумба и тренира клас от изключителни дами в залата на WOW sport. 

Тренировката ще се проведе на Главната до Градската галерия на 03.10 от 19:00 часа.


Летяща йога: Едно много интересно и атрактивно течение в йога практиките. Летящата йога е подходяща за хора, които не са особено мобилни, защото преодоляването на гравитацията чрез люлката улеснява изпълнението на различни движения. Редовната практика подобрява силата на мускулите. Многобройните обърнати асани позволяват изправянето на гръбначния стълб. Събитието ще се проведе от Анна Желязкова, която е сертифициран инструктор и обучител на студенти по летяща йога.

Събитието ще бъде проведено в залата на WOW sport на 02.10 и ще започне от 17:30 до 19:00 часа. Ще включва демонстрация и практически занятия.


Физическата активност е неизменна и задължителна част от живота на съвременния човек, който желае да бъде здрав физически, устойчив на динамичното ежедневие и изглеждащ добре. Ние от WOW Sport отново ще се погрижим за доброто ви настроение и продуктивна тренировка през Европейската седмица на физическата активност и спорта. Програмата на цялата седмица е много богата и наситена с интересни спортни прояви. Всеки ще успее да намери своето ДВИЖЕНИЕ. Следете програмата на http://bulgaria.moveweek.eu/events


Повече за WOW Sport вижте на техния сайт: http://wowsport.info/