Thursday Oct 02 2014

Reggaeton workshop

на Главната до Градска галерия, Пловдив 4000, Bulgaria Nina Ivanova Art Center Alejandro
  • Къде Пловдив,
    Bulgaria
  • Начало
    18:00

Арт Център Алехандро е място, което кара хората да се чувстват свободни да изразяват себе си. Ние предлагаме уроци в почти всички стилове танци, уроци по Пиано и Китара и Поп и джаз пеене, уроци по Актьорско майсторство, уроци по Рисуване.. и какво ли още не.. Заповядайте при нас, доведете свои приятели и обогатете себе си музикално, танцово и културно!

 

Ние ще бъдем щастливи да ви въведем в един свят изпълнен с цветове и динамика. Без значение от вашата възраст, вие можете да откриете своето място при нас. Предлагаме добри възможности за бъдеща реализация на децата и приятно хоби за родителите. С танцова стъпка и песен на уста, ще вървим напред и развиваме своите таланти.  Едни от най-големите предимства, които ще предобиете при нас са: физическо здраве, образователни ползи, артистични умения и подобрено самочувствие.

Заповядайте на workshop по Reggaeton и заедно ще танцуваме на най-готините парчета от Daddy Yankee, Don Omar, Tego Calderon и още много изпълнители от този жанр! На 02.10.2014 год.  от 18:00 ще  ви чакам на центъра до Градската Художествена Галерия, за да се забавляваме докато движим тялото си в ритъм и се наслаждаваме на музиката. Урока ще бъде с продължителност един астрономичен час, в който ще танцуваме движения и за начинаещи и за напреднали.