NowWeMOVE и MOVE Week на челни места в международните награди Eventex

На специална церемония в София, преди малко повече от седмица, бяха връчени ежегодните награди Eventex за най-големите постижения в събитийната индустрията. В борбата за отличия взеха участие десетки събития и кампании от целия свят, номинирани в 11 категории.

Над 30 международни експерта оценяваха тазгодишните кандидатури за Eventex Awards. 

Първо място за Кампания на годината беше присъдено на NowWeMOVE Bulgaria 2014, а MOVE Week Bulgaria 2014 получи второ място в категорията Кауза на годината.

За Кампания на годината се изправихме рамо до рамо с двама много силни претендента, но въпреки това симпатиите на журито бяха спечелени достойно от NowWeMOVE Bulgaria 2014 , с което грабнахме първото място, а кампанията заслужено се нареди сред най-успешните за 2014 в целия свят.

    

MOVE Week Bulgaria 2014 заслужено застана на втора позиция в категорията Кауза на годината. Това е оценка, която не трябва да се пренебрегва, защото единствено доказва важността на проблема със заседналия начин на живот и значимостта на физическата активност и здравето на човек в днешно време.

Изказваме специални благодарности на всички, които подкрепиха и бяха част от MOVE Week през 2014. Радваме се, че сте част от екипа и вярвате в промяната!

Посвещаваме тези награди на хората подкрепящи нашата кауза „Да раздвижим България“!

Номинациите и коментарите на журито вижте на:

NowWeMOVE – Кампания на годината – 1-во място

MOVE Week – Кауза на годината – 2-ро място