Стани MOVE Агент

MOVE Агентите са звездите на MOVE Week. Те са тези, които правят MOVE Week.ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ

 • Какво е MOVE Week?

  MOVE Week е ежегодно европейско събитие, част от кампанията NowWeMOVE. Целта на MOVE Week е да промотира в Европа ползите от това да бъдем физически активни и да спортуваме. Организаторите на събития, които наричаме MOVE Агенти координират и включват различни нови и интересни активности в програмата на MOVE Week.

 • Какво е MOVE Агент (Агент на движението)?

  MOVE Агентите са звездите на MOVE Week. Те създават MOVE Week. MOVE Агент е доброволческа позиция, но ISCA и националният координатор на съответната държава могат да помогнат със съвети за това как да намерите финансиране и подкрепа за вашите събития. MOVE Агентът отговаря за: вида на събитието и локацията, за регистрацията му в bulgaria.moveweek.eu, за създаването на екип, който ще помогне в изпълнението на задачите, за промотирането и за протичането на събитието, когато се случва.

 • Кой може да бъде MOVE Агент?

  MOVE може да бъде представител на организация, училище, университет, община, национална или междунарoдна организация, доброволческа група или човек с капацитет да организира спортни събития на местно ниво.

 • Как работи MOVE Week?

  MOVE Week е отворена платформа за всеки, който иска да бъде активен или иска да насърчи другите да бъдат активни. По време на MOVE Week, стотици събития ще се случат в рамките на една седмица в цяла Европа. Те могат да бъдат: отворени врати в спортни клубове, събития свързани с ходене, забавни състезания по бягане, велопоходи, спортни събития в паркове, събития в училищата, корпоративни събития, активности организирани за трудно достъпните групи и др. Обхватът също може да бъде различен – от малко събитие организирано от местена група, до масови събития, които обхващат цялата общност. MOVE Week дава възможност да се забавляваш и да намериш своето движение. Единственото условие за твоето събитието да е част от MOVE Week е да насърчи хората да бъдат физически активни.

 • Какво трябва да направя?

  1. Регистрирай се като MOVE Агент на bulgaria.moveweek.eu.
  2. Създай твоето MOVE Week събитие.
  3. Организирай и промотирай събитието.


  Наръчници, постери, флаери, банери и други промоционални материали, също ще ви помогнат да разпространите вашето събитие и да получите подкрепа.

Присъедини се към ЕКИПА

 • 6 117 MOVE Агенти
 • 14 105 MOVE Събития
 • 3 444 930 Участници

Промяната изисква време, но заедно можем да създадем възможности за всеки да бъде физически активен.

Стани MOVE Агент - Промотирай физическата активност

Промотирай физическата активност